Bij AMO ontwikkelt
ieder kind zich actief

Avondbegeleiding (12+) bij AMO 

De avondbegeleiding wordt geboden op dinsdag en woensdag. Deze begeleidingsvorm geldt alleen voor jongeren en jongvolwassenen vanaf 12 jaar. De kookavond vind plaats tussen 17:00 uur en 20:00 uur. Er is een mogelijkheid om uw kind(eren) op te halen en thuis te brengen. Er is de mogelijkheid om de avondbegeleiding te combineren met een middag- of dag begeleiding. 

 

De pluspunten van AMO

 • Laagdrempelig
  Intensieve samenwerking met school.

 • Eigen vervoer
  We nemen het vervoer volledig uit handen van ouders.

 • Vertrouwde begeleiders
  Zoveel mogelijk vaste begeleiders op vaste groepen.

 • Betrokken
  Ruimte voor persoonlijk contact met ouders.

 • Actief zorgaanbod
  Speeltuin, zwemmen, voetballen, amoland, etc

Activiteiten tijdens avondbegeleiding

AMO heeft de mogelijkheid om samen met de jeugdige te koken en te eten. Tijdens deze begeleiding leert een jeugdige om samen te koken maar ook om samen een activiteit uit te voeren.

 

Uw kind(eren) aanmelden voor avondbegeleiding

Wilt u uw kind(eren) aanmelden voor onze avondbegeleiding dan kan dat. U kunt uw kind(eren) aanmelden door een ingevuld aanmeldformulier in te leveren. Op basis van deze aanmelding wordt er door het zorgteam (aanmeldingen) contact met u opgenomen om de wensen, behoeften en mogelijkheden in kaart te brengen. Op het moment dat alle benodigde gegevens door ons ontvangen zijn kan er een intakegesprek gepland worden. Gegevens welke wij graag ontvangen naast het aanmeldformulier zijn:

Op het moment dat alle benodigde gegevens door ons ontvangen zijn kan er een intakegesprek gepland worden. Gegevens welke belangrijk zijn:
– Indicatie/beschikking
– Plan van aanpak
– Bij PGB: Budgetplan
– OPP (ontwikkelingsperspectief) van school
– Zorgplan andere zorgorganisatie (indien van toepassing)

Pas als er een intakegesprek heeft plaatsgevonden, wordt bepaald of en wanneer u kind mee kan doen met de avondbegeleiding bij AMO.