Bij AMO ontwikkelt
ieder kind zich actief

Avondbeleiding bij AMO regio Tilburg

Deelname aan de avonden betekent dat er een hulpvraag op zelfredzaamheid is ten aanzien van huishoudelijke taken.  Deze begeleidingsvorm geldt alleen voor jongeren en jongvolwassenen vanaf 14 jaar. De avondbegeleiding vindt plaats tijdens alle avonden gedurende de schoolweken tussen 17:30 uur en 20:00 uur. Er is een mogelijkheid om cliënten op te halen en thuis te brengen mits hiervoor een indicatie is afgegeven.

 

De pluspunten van AMO

 • Laagdrempelig
  Intensieve samenwerking met school.
 • Eigen vervoer
  We nemen het vervoer volledig uit handen van ouders.
 • Vertrouwde begeleiders
  Zoveel mogelijk vaste begeleiders op vaste groepen.
 • Betrokken
  Veel ruimte voor persoonlijk contact met ouders.
 • Actief zorgaanbod
  Skaten, zwemmen, klimmen, etc

Activiteiten tijdens avondbeleiding

AMO beschikt over 2 locaties voor de avondbegeleiding waar de cliënten kunnen koken en eten. Een groep maakt gebruikt van de faciliteiten op de Bodde en de andere groep maakt gebruik van de faciliteiten op het AMO-honk.

 

Je kind aanmelden voor avondbeleiding

Wilt u uw kind aanmelden voor onze avondbegeleiding dan kan dat. Je kan je kind aanmelden door door een ingevuld aanmeldformulier in te leveren. Op basis van deze aanmelding wordt er door onze cliëntenadministratie contact met u opgenomen om de wensen, behoeften en mogelijkheden in kaart te brengen. Op het moment dat alle benodigde gegevens door ons ontvangen zijn kan er een intakegesprek gepland worden. Gegevens welke wij graag ontvangen naast het aanmeldformulier zijn:

Op het moment dat alle benodigde gegevens door ons ontvangen zijn kan er een intakegesprek gepland worden. Gegevens welke belangrijk zijn:
– Kopie van geldig ID bewijs
– Indicatie/beschikking
– Plan van aanpak
– Bij PGB: Budgetplan
– OPP van school
– Zorgplan andere zorgorganisatie (Indien van toepassing)

Pas als er een intakegesprek heeft plaatsgevonden, wordt bepaald of en wanneer u kind mee kan doen met de avondbegeleiding bij AMO.