Bij AMO ontwikkelt
ieder kind zich actief

Voetbalochtend bij AMO

Onze insteek is om spelenderwijs kinderen te laten leren en daarom werken we vanuit een individueel zorgplan waarin doelen zijn opgenomen. Tijdens ieder begeleidingsmoment wordt er actief gewerkt aan deze zorgdoelen.

De voetbalochtend vindt plaats tijdens schoolweken op zaterdagochtend tussen 9:00 uur en 11:30 uur op het Johan Cruijff Court bij de Bodde. Er is een mogelijkheid om cliënten op te halen en thuis te brengen mits hiervoor een indicatie is afgegeven. Zij worden dan tussen 09.00 uur en 10.00 uur opgehaald en tussen 12.30 uur en 13.30 uur thuisgebracht.

De pluspunten van AMO

 • Laagdrempelig
  Intensieve samenwerking met school.
 • Eigen vervoer
  We nemen het vervoer volledig uit handen van ouders.
 • Vertrouwde begeleiders
  Zoveel mogelijk vaste begeleiders op vaste groepen.
 • Betrokken
  Veel ruimte voor persoonlijk contact met ouders.
 • Actief zorgaanbod
  Skaten, zwemmen, klimmen, etc

Activiteiten tijdens voetbalochtend

De zaterdagochtenden zullen in het teken staan van activiteiten die gericht zijn op voetbal. Hierbij te denken aan trainingsmomenten en wedstrijdvormen. Bij slechte weersomstandigheden vinden de activiteiten in de gymzaal van de Bodde plaats.

Je kind aanmelden voor de voetbalochtend

Wilt u uw kind aanmelden voor onze voetbalochtend dan kan dat. Je kan je kind aanmelden door door een ingevuld aanmeldformulier in te leveren. Op basis van deze aanmelding wordt er door onze cliëntenadministratie contact met u opgenomen om de wensen, behoeften en mogelijkheden in kaart te brengen. Op het moment dat alle benodigde gegevens door ons ontvangen zijn kan er een intakegesprek gepland worden. Gegevens welke wij graag ontvangen naast het aanmeldformulier zijn:

Op het moment dat alle benodigde gegevens door ons ontvangen zijn kan er een intakegesprek gepland worden. Gegevens welke belangrijk zijn:
– Kopie van geldig ID bewijs
– Indicatie/beschikking
– Plan van aanpak
– Bij PGB: Budgetplan
– OPP van school
– Zorgplan andere zorgorganisatie (Indien van toepassing)

Pas als er een intakegesprek heeft plaatsgevonden, wordt bepaald of en wanneer u kind mee kan doen met de voetbalochtend bij AMO.