Bij AMO ontwikkelt
ieder kind zich actief

Voetbalochtend (zaterdag)

Onze insteek is om spelenderwijs kinderen te laten leren. Tijdens dit begeleidingsmoment wordt er actief gewerkt aan de zorgdoelen. Kinderen leren omgaan met winst- en verlies, hebben een actieve ochtend, waarbij ze ook nog werken aan persoonlijke doelen. De tijden zijn in de schoolweken op zaterdagochtend van 10:00 uur en 13:00 uur. Zij worden dan tussen 09.00 uur en 10.00 uur opgehaald en tussen 13.00 uur en 14.00 uur thuisgebracht.

Tijdens de voetbalochtend zullen er trainingsmomenten worden aangeboden die in het teken staan van voetballen. Hierbij te denken aan trainingsmomenten en wedstrijdvormen. Bij slechte weersomstandigheden vinden de activiteiten binnen plaats. Tijdens de begeleidingsmoment komen thema’s als winst, verlies en samenwerking naar voren.

 

De pluspunten van AMO

 • Laagdrempelig
  Intensieve samenwerking met school.
 • Eigen vervoer
  We nemen het vervoer volledig uit handen van ouders.
 • Vertrouwde begeleiders
  Zoveel mogelijk vaste begeleiders op vaste groepen.
 • Betrokken
  Veel ruimte voor persoonlijk contact met ouders.
 • Actief zorgaanbod
  Speeltuin, zwemmen, voetballen, etc

Uw kind(eren) aanmelden voor de voetbalochtend

Wilt u uw kind aanmelden voor onze voetbalochtend dan kan dat. U kunt uw kind(eren) aanmelden door een ingevuld aanmeldformulier in te leveren. Op basis van deze aanmelding wordt er door het zorgteam (aanmeldingen) contact met u opgenomen om de wensen, behoeften en mogelijkheden in kaart te brengen. Op het moment dat alle benodigde gegevens door ons ontvangen zijn kan er een intakegesprek gepland worden. Gegevens welke wij graag ontvangen naast het aanmeldformulier zijn:

Op het moment dat alle benodigde gegevens door ons ontvangen zijn kan er een intakegesprek gepland worden. Gegevens welke belangrijk zijn:
– Indicatie/beschikking
– Plan van aanpak
– Bij PGB: Budgetplan
– OPP (ontwikkelingsperspectief)  van school
– Zorgplan andere zorgorganisatie (Indien van toepassing)

Pas als er een intakegesprek heeft plaatsgevonden, wordt bepaald of en wanneer uw kind(eren) mee kan doen met de voetbalochtend bij AMO.