Bij AMO ontwikkelt
ieder kind zich actief

Weekendbeleiding bij AMO

De weekendbegeleiding vindt plaats op Roompot vakantiepark Resort Arcen in Arcen (Limburg). AMO heeft hier 2 vakantiehuizen waardoor de mogelijkheid er is om de groepen in te delen op niveau.

 

De pluspunten van AMO

 • Laagdrempelig
  Intensieve samenwerking met school.
 • Eigen vervoer
  We nemen het vervoer volledig uit handen van ouders.
 • Vertrouwde begeleiders
  Zoveel mogelijk vaste begeleiders op vaste groepen.
 • Betrokken
  Veel ruimte voor persoonlijk contact met ouders.
 • Actief zorgaanbod
  Skaten, zwemmen, klimmen, etc

Activiteiten tijdens weekendbegeleiding

Cliënten voor weekendbegeleiding worden op vrijdag tussen 16.00 uur en 17.00 uur opgehaald en zondag tussen 12.00 uur en 13.00 uur thuisgebracht. Het weekend is inclusief: maaltijden, drinken en kosten voor deelname aan diverse activiteiten. Het park biedt veel faciliteiten waaronder een zwembad, speeltuin, voetbalveld, midgetgolfbaan en een zwemplas. Echter kan het zijn dat er op een externe locatie de begeleiding geboden wordt tijdens een weekend.

 

Je kind aanmelden voor weekendbeleiding

Wilt u uw kind aanmelden voor onze weekendbegeleiding dan kan dat. Je kan je kind aanmelden door door een ingevuld aanmeldformulier in te leveren. Op basis van deze aanmelding wordt er door onze cliëntenadministratie contact met u opgenomen om de wensen, behoeften en mogelijkheden in kaart te brengen. Op het moment dat alle benodigde gegevens door ons ontvangen zijn kan er een intakegesprek gepland worden. Gegevens welke wij graag ontvangen naast het aanmeldformulier zijn:

Op het moment dat alle benodigde gegevens door ons ontvangen zijn kan er een intakegesprek gepland worden. Gegevens welke belangrijk zijn:
– Kopie van geldig ID bewijs
– Indicatie/beschikking
– Plan van aanpak
– Bij PGB: Budgetplan
– OPP van school
– Zorgplan andere zorgorganisatie (Indien van toepassing)

Pas als er een intakegesprek heeft plaatsgevonden, wordt bepaald of en wanneer u kind mee kan doen met de weekendbegeleiding bij AMO.