Bij AMO ontwikkelt
ieder kind zich actief

Weekendbegeleiding bij AMO

De weekendbegeleiding vindt plaats op een van onze locaties in Zeeland en Loon op Zand. AMO heeft 2 logeerlocaties waardoor de mogelijkheid er is om de groepen in te delen op niveau.

 

 

De pluspunten van AMO

 • Laagdrempelig
  Intensieve samenwerking met school.
 • Eigen vervoer
  We nemen het vervoer volledig uit handen van ouders (m.u.v. logeren).
 • Vertrouwde begeleiders
  Zoveel mogelijk vaste begeleiders op vaste groepen.
 • Betrokken
  Veel ruimte voor persoonlijk contact met ouders.
 • Actief zorgaanbod
  Speeltuin, zwemmen, voetballen, amoland, etc

Activiteiten tijdens weekendbegeleiding

Deelnemers aan het weekend worden gebracht en gehaald door ouders. De opstart van het weekend is vrijdag om 18:00 en de afsluiting is zondag om 11:00. Deelnemers mogen op vrijdag afgezet worden tussen 16:00 – 17:00 en zondag worden opgehaald tussen 11:00 – 12:00.
Het weekend is inclusief: maaltijden, drinken en kosten voor deelname aan diverse activiteiten. Het park biedt veel faciliteiten waaronder een zwembad, speeltuin, voetbalveld en een midgetgolfbaan. Echter kan het  zijn dat we op een externe locatie de begeleiding aangeboden wordt tijdens een weekend.

 

Uw kind(eren) aanmelden voor weekendbegeleiding

Wilt u uw kind(eren) aanmelden voor onze weekendbegeleiding dan kan dat. U kunt uw kind(eren) aanmelden door een ingevuld aanmeldformulier in te leveren. Op basis van deze aanmelding wordt er door het zorgteam (aanmeldingen) contact met u opgenomen om de wensen, behoeften en mogelijkheden in kaart te brengen. Op het moment dat alle benodigde gegevens door ons ontvangen zijn kan er een intakegesprek gepland worden. Gegevens welke wij graag ontvangen naast het aanmeldformulier zijn:

Op het moment dat alle benodigde gegevens door ons ontvangen zijn kan er een intakegesprek gepland worden. Gegevens welke belangrijk zijn:
– Indicatie/beschikking
– Plan van aanpak
– Bij PGB: Budgetplan
– OPP (ontwikkelingsperspectief) van school
– Zorgplan andere zorgorganisatie(indien van toepassing)

Pas als er een intakegesprek heeft plaatsgevonden, wordt bepaald of en wanneer u kind mee kan doen met de weekendbegeleiding bij AMO.