Voor kinderen is het belangrijk om te weten wat ze gaan doen tijdens de begeleiding. Maandelijks maken wij een activiteitenplanning om kinderen die houvast te kunnen bieden. Wat gaan we doen? En wat gaan we volgende week eigenlijk doen?

Ons streven is om een gevarieerd aanbod aanbieden met niet te veel terugkomende activiteiten in de desbetreffende maand. We hebben daarom binnen AMO een aantal begeleiders bereid gevonden die maandelijks de activiteitenplanning maakt en daar ook kritisch naar kijkt. Van iedere vakgroep is dit één begeleider, zodat we ook rekening kunnen houden met de leeftijdsgroepen maar ook niveauverschillen.

Natuurlijk is het voor u als ouder ook belangrijk om te weten wanneer deze definitief te vinden is op onze website. Daarom plaatsen wij voor de 2e vrijdag van de maand de activiteitenplanning van de maand daarna op de website. Zo weet u wanneer u de activiteitenplanning kunt verwachten.
We wijken dan ook niet meer van deze planning af, tenzij de weersomstandigheden niet goed zijn of er onverwachts een externe locatie sluit.

Iedereen die klant bij ons is heeft inloggegevens gekregen voor de website www.deamo.nl. Mocht u om wat voor reden dan ook deze niet meer hebben, dan kunt u een nieuwe aanvragen via info@deamo.nl.