Het AMO Team

Initatiefnemers + beleid

Alexander van den Akker

Alexander van den Akker

Directie

Interesses: Tennis, muziek en onze kinderen.

Ik werk erg graag en haal veel voldoening uit het werken met de kinderen van AMO. Niet alles is vanzelfsprekend en standaard en dat maakt het een uitdaging voor mij om toch het maximale uit een kind te halen. De combinatie van plezier en ontwikkeling staan voor mij bovenaan en maakt AMO wat mij betreft uniek. Ik hoop dat we nog veel kinderen volgens het concept van AMO kunnen begeleiden.

Karlijn van den Akker

Karlijn van den Akker

Directie

Interesses: lekker eten, gezelligheid en onze lieve kindjes

Ik werk bij AMO omdat we kinderen, door onze begeleiding, een zinvolle dagbesteding kunnen bieden. Tijdens de begeleiding werken wij in een vertrouwde omgeving samen met hen aan hun eigen persoonlijke doelen. Dit geeft mij een goed gevoel omdat ik de kinderen hierdoor in positieve zin zie groeien.

Begeleiders

Danny van der Krabben

Danny van der Krabben

Begeleider

Interesses: Voetbal 

Ik werk voor AMO omdat ik een uitdaging vind om met deze doelgroep te werken. Ik vind het geweldig om middels activiteiten competenties te versterken bij deze doelgroep.

 

Thijs Snoeren

Thijs Snoeren

Begeleider

 

Interesses: Voetbal

Ik werk bij AMO omdat de doelgroep mij enorm aanspreekt waarbij ik mijn affiniteit met sporten kan combineren.

 

 

Roy van Nunen

Roy van Nunen

Begeleider

Interesses: Voetbal en gezellig met vrienden een drankje doen (op zijn tijd).

Ik werk bij de AMO omdat ik het erg leuk vind om met kinderen te werken, te sporten en andere activiteiten te doen. Omdat er elke dag nieuwe uitdagingen zijn en niet een dag dezelfde is als een andere.

 

 

Sebastiaan Heine

Sebastiaan Heine

Begeleider

Interesses: Voetbal, fitness, reizen en familie.

Ik werk bij AMO omdat het super is om samen met kinderen te werken en ze extra aandacht te geven bij de dingen waar ze ondersteuning bij nodig hebben.

 

Bobbie Brocken

Bobbie Brocken

Begeleider

Interesses: Sport en alles over de tweede wereldoorlog.

Ik werk bij AMO omdat: wie wil er nou niet sporten en leren tegelijk?! Buiten het feit dat ik het leuk vind om anderen iets te leren, vind ik het ook leuk om zelf wat te leren. Dit alles kan AMO mij bieden.

 

Remco van Beckhoven

Remco van Beckhoven

Begeleider

Interesses: pretparken en achtbanen

Ik werk bij AMO omdat ik mijn enthousiasme voor activiteiten goed kan overbrengen naar de kinderen en daarbij de ontwikkeling stimuleer.

 

Marloes Klaassen

Marloes Klaassen

Begeleider

Interesses: Hockey, piano spelen, reizen

Ik werk bij AMO omdat mijn positieve instelling en mijn betrokkenheid iets toe voegen bij de ontwikkeling van de kinderen van  AMO en ik vind het ontzettend leuk om met jullie te werken.

 

 

Manon de Wit

Manon de Wit

Begeleider

Opleiding Pedagogiek!

Interesses: Wandelen, lekker eten, gezelligheid met vrienden en familie.

Ik werk bij AMO omdat ik hier stage heb gelopen en ik dat heel leuk vond. De brede doelgroep spreekt me aan en ik help de kinderen graag met het werken aan hun doelen. Het spreekt me aan dat AMO actief en veel buiten is. Ik hoop nog een leuke tijd te hebben bij AMO waar de kinderen van mij kunnen leren, en ik van hen!

 

Celine Sonjé

Celine Sonjé

Begeleider, zorgteam

Interesses: sporten, shoppen, uit eten.

Ik werk bij AMO omdat ik het werken met kinderen heel leuk vind en ik spelenderwijze de deelnemers help met het versterken van bepaalde competenties. Ik geniet er elke keer weer van om leuke activiteiten samen met de deelnemers uit te voeren. Ik haal veel plezier uit de combinatie van het werken met deze doelgroep, de activiteiten en actief bezig zijn.

 

 

Jules Swaak

Jules Swaak

Begeleider

Opleiding: Pedagogische wetenschappen

Interesses: Voetbal, uitstapjes doen met vrienden en reizen

Ik werk bij AMO omdat…..

Mijn stage mij zo goed is bevallen, dat ik ben gebleven om te werken. Ik vind het leuk om kinderen te helpen en actief bezig te zijn. Wanneer de kinderen met een lach rondlopen geeft dit mij veel positieve energie. Daarnaast past mijn studie ook goed bij dit werk. 

 

Kim van Rijsbergen

Begeleider, zorgteam

 

Interesses: Sporten, leuke dingen doen, uitgaan.

Ik werk bij AMO omdat…..

Ik het ontzettend leuk vind om met kinderen te werken en de afwisseling tussen de begeleiding en de diepgang van het kantoor super leuk vind. 

 

Gwen Chabot

Gwen Chabot

Begeleider

Opleiding: Pedagogiek.

Interesses: Reizen, Engeland, Dagjes uit, Shoppen en Leuke dingen doen met vrienden & familie.

Ik werk bij AMO, omdat de werkwijze van de organisatie mij erg bevalt. Het spelenderwijs bevorderen van de ontwikkeling van de kinderen spreekt mij erg aan. Elk kind is uniek en hier wordt bij AMO erg goed op ingespeeld. Ik werk erg graag met deze doelgroep. Het werk geeft mij voldoende uitdaging en de kinderen geven mij energie. Geen dag is hetzelfde en dat vind ik fantastisch!

 

Djurre Verschut

Begeleider

Opleiding: handel en ondernemen 

Interesses: Voetballen, skiën en uitgaan

Ik werk bij AMO omdat…..

ik het leuk vind om te werken met kinderen en als de kinderen plezier hebben bij de activiteiten die ze bij de AMO doen is dat helemaal leuk om te zien. Ook is het fijn om vaak buiten te werken en om zelf ook nog sportief bezig te zijn.

 

Floortje de Bruijn

Floortje de Bruijn

Begeleider

 

Opleiding: Sport en bewegen, uitstroomrichting bewegingsagoog.

Interesses: Voetballen, muziek maken, skiën en uitstapjes

Ik werk bij de AMO omdat ik energie krijg van de kinderen/jongeren en het ook erg leuk vind om met deze doelgroep te werken. Door mijn stage op de Bodde heb ik veel kinderen/jongeren een jaar lang gymles gegeven, daarom leek het me wel super tof om de kinderen/jongeren een keer in een andere situatie mee te maken dan de gymzaal. De AMO organiseert veel verschillende activiteiten waar ik de kinderen op een andere manier meemaak. Elke dag is anders en dat maakt het werk leuk en uitdagend!

 

 

 

 

Tjarik Semil

Begeleider

Opleiding: 

Interesses

Ik werk bij AMO omdat…..

 

 

Sven Stokkermans

Begeleider

Opleiding: 

Interesses

Ik werk bij AMO omdat…..

 

 

Kantoor personeel

Monique Ijpelaar

Monique Ijpelaar

Zorgbemiddelaar

 
Interesses: mijn gezin, gezelligheid samen met familie & vrienden. Tennis en zaalvoetbal.
 
Ik werk bij AMO omdat ik het fijn vind dat door mijn bemiddeling (dmv contact gemeentes en andere derden), de kinderen van de AMO een goede dagbesteding hebben waarmee ze zichzelf kunnen ontwikkelen.
Paul van Laere

Paul van Laere

Planning

Interesses: Skiën

Ik werk bij AMO omdat ik dit goed kan combineren met de afronding van mijn studie en als planner. Daarnaast werk ik in een jong en gezellig team dat zorgt voor veel afwisseling.