Het AMO Team

Initatiefnemers + beleid

Alexander van den Akker

Alexander van den Akker

Directie

Interesses: Tennis, muziek en onze kinderen.

Ik werk erg graag en haal veel voldoening uit het werken met de kinderen van AMO. Niet alles is vanzelfsprekend en standaard en dat maakt het een uitdaging voor mij om toch het maximale uit een kind te halen. De combinatie van plezier en ontwikkeling staan voor mij bovenaan en maakt AMO wat mij betreft uniek. Ik hoop dat we nog veel kinderen volgens het concept van AMO kunnen begeleiden.

Karlijn van den Akker

Karlijn van den Akker

Directie

Interesses: lekker eten, gezelligheid en onze lieve kindjes

Ik werk bij AMO omdat we kinderen, door onze begeleiding, een zinvolle dagbesteding kunnen bieden. Tijdens de begeleiding werken wij in een vertrouwde omgeving samen met hen aan hun eigen persoonlijke doelen. Dit geeft mij een goed gevoel omdat ik de kinderen hierdoor in positieve zin zie groeien.

Begeleiders

Danny van der Krabben

Danny van der Krabben

Begeleider

Interesses: Voetbal 

Ik werk voor AMO omdat ik een uitdaging vind om met deze doelgroep te werken. Ik vind het geweldig om middels activiteiten competenties te versterken bij deze doelgroep.

 

Thijs Snoeren

Thijs Snoeren

Begeleider

Interesses: Voetbal

Ik werk bij AMO omdat de doelgroep mij enorm aanspreekt waarbij ik mijn affiniteit met sporten kan combineren.

 

 

 

Roy van Nunen

Roy van Nunen

Begeleider

Interesses: Voetbal en gezellig met vrienden een drankje doen (op zijn tijd).

Ik werk bij de AMO omdat ik het erg leuk vind om met kinderen te werken, te sporten en andere activiteiten te doen. Omdat er elke dag nieuwe uitdagingen zijn en niet een dag dezelfde is als een andere.

 

 

 

Sebastiaan Heine

Sebastiaan Heine

Begeleider

Interesses: Voetbal, fitness, reizen en familie.

Ik werk bij AMO omdat het super is om samen met kinderen te werken en ze extra aandacht te geven bij de dingen waar ze ondersteuning bij nodig hebben.

 

Bobbie Brocken

Bobbie Brocken

Begeleider

Interesses: Sport en alles over de tweede wereldoorlog.

Ik werk bij AMO omdat: wie wil er nou niet sporten en leren tegelijk?! Buiten het feit dat ik het leuk vind om anderen iets te leren, vind ik het ook leuk om zelf wat te leren. Dit alles kan AMO mij bieden.

 

 

Remco van Beckhoven

Remco van Beckhoven

Begeleider

Interesses: pretparken en achtbanen

Ik werk bij AMO omdat ik mijn enthousiasme voor activiteiten goed kan overbrengen naar de kinderen en daarbij de ontwikkeling stimuleer.

 

 

Marloes Klaassen

Marloes Klaassen

Begeleider

Interesses: Hockey, piano spelen, reizen

Ik werk bij AMO omdat mijn positieve instelling en mijn betrokkenheid iets toe voegen bij de ontwikkeling van de kinderen van  AMO en ik vind het ontzettend leuk om met jullie te werken.

 

 

 

Manon de Wit

Manon de Wit

Begeleider

Opleiding: Na de zomervakantie start ik in mijn vierde jaar van de opleiding Pedagogiek!

Interesses: Wandelen, lekker eten, gezelligheid met vrienden en familie.

Ik werk bij AMO omdat ik hier stage heb gelopen en ik dat heel leuk vond. De brede doelgroep spreekt me aan en ik help de kinderen graag met het werken aan hun doelen. Het spreekt me aan dat AMO actief en veel buiten is. Ik hoop nog een leuke tijd te hebben bij AMO waar de kinderen van mij kunnen leren, en ik van hen!

 

Celine Sonjé

Celine Sonjé

Begeleider

Interesses: sporten, shoppen, uit eten.

Ik werk bij AMO omdat ik het werken met kinderen heel leuk vind en ik spelenderwijze de deelnemers help met het versterken van bepaalde competenties. Ik geniet er elke keer weer van om leuke activiteiten samen met de deelnemers uit te voeren. Ik haal veel plezier uit de combinatie van het werken met deze doelgroep, de activiteiten en actief bezig zijn.

 

 

 

Jules Swaak

Jules Swaak

Begeleider

 

Opleiding: Pedagogische wetenschappen

Interesses: Voetbal, uitstapjes doen met vrienden en reizen

Ik werk bij AMO omdat…..

Mijn stage mij zo goed is bevallen, dat ik ben gebleven om te werken. Ik vind het leuk om kinderen te helpen en actief bezig te zijn. Wanneer de kinderen met een lach rondlopen geeft dit mij veel positieve energie. Daarnaast past mijn studie ook goed bij dit werk. 

 

Mirte Quirijnen

Mirte Quirijnen

Begeleider

Interesses: Crossfit, zaalvoetballen, uitstapjes, uit eten.

Van jongs af aan wist ik al dat ik met kinderen wilde gaan werken. Na mijn opleiding kinderopvang was ik toch op zoek naar meer uitdaging. De kinderen waarbij de ontwikkeling niet helemaal vanzelf verliep, trokken vaak mijn interesse. Ik heb daarna mijn diploma voor Sociaal Pedagogisch Hulpverlening gehaald. Na 1,5 jaar bij een andere organisatie gewerkt te hebben, kwam ik De AMO tegen. Actief bezig zijn en tegelijkertijd werken aan persoonlijke doelen van de kinderen. Een baan die mij op het lijf is geschreven. Ik combineer mijn hobby met mijn beroep, hoe mooi is dat.

 

Gwen Chabot

Gwen Chabot

Begeleider

Opleiding: Pedagogiek.

Interesses: Reizen, Engeland, Dagjes uit, Shoppen en Leuke dingen doen met vrienden & familie.

Ik werk bij AMO, omdat de werkwijze van de organisatie mij erg bevalt. Het spelenderwijs bevorderen van de ontwikkeling van de kinderen spreekt mij erg aan. Elk kind is uniek en hier wordt bij AMO erg goed op ingespeeld. Ik werk erg graag met deze doelgroep. Het werk geeft mij voldoende uitdaging en de kinderen geven mij energie. Geen dag is hetzelfde en dat vind ik fantastisch!

 

Merel Bink

Merel Bink

Begeleider

Interesses: snowboarden, piano spelen, creatief bezig zijn en lezen.

Ik werk bij AMO omdat de doelgroep en de manier waarop bij AMO aan de ontwikkeling spelenderwijs word gewerkt mij erg aanspreekt. Elke dag is het weer een nieuwe uitdaging die ik met veel plezier ervaar. En de glimlach die je dan krijgt is zo waardevol.

Mike van Huigevoort

Mike van Huigevoort

Begeleider

Interesses: sporten, voetballen kijken, lekker uiteten, op vakantie gaan, leuke dingen doen met mijn vriendin.

Sporten, actief bezig zijn met kinderen is iets wat ik leuk vind. Ik maak het graag andere naar hun zin. En elke dag is anders.

Christel van Gorp

Christel van Gorp

Begeleider

Interesses: fitness.

Ik werk bij de AMO omdat het actief is en omdat ik de doelgroep heel leuk vind om daar iets voor te betekenen.

 

 

Kim van Rijsbergen

Kim van Rijsbergen

Begeleider

Interesses: reizen, boksen, fitnessen, voetbal kijken, festivals, feestjes, leuke dingen doen met familie en vrienden.
Ik werk bij AMO omdat ik het een mooi vind om door middel van speelse activiteiten aan persoonlijke doelen en competenties van kinderen te werken. Spelenderwijs kinderen te laten leren, vind ik een mooie insteek.  Als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener vind ik het belangrijk om kinderen te versterken in hen eigen kracht en te stimuleren om bepaalde doelen te bereiken in de ontwikkeling. Uit het werken met kinderen haal ik veel voldoening.

 

 

Tim de Bont

Tim de Bont

Begeleider

 

Interesses: voetballen en wat leuks doen met vrienden. 

Ik werk bij de AMO, omdat de doelgroep mij erg aanspreekt en elke dag anders is. Daarnaast krijg je veel waardering terug van de kinderen, waardoor ik altijd met veel plezier de begeleiding in ga. 

 

Fenne van der Velden

Fenne van der Velden

Begeleider

Interesses: Leuke dingen doen met vrienden en sporten

Ik werk bij AMO omdat ik het werken met deze doelgroep erg leuk vind. Op een actieve manier kinderen iets leren en dat ik ze daarna met een glimlach weer thuis kan afzetten. Daarnaast bied AMO mij de perfecte combinatie met mijn studie Social Work. Ik wil iets toevoegen aan de ontwikkeling van de kinderen, maar dat doen zij ook bij mijn professionele ontwikkeling!

 

Sanne de Kort

Sanne de Kort

Begeleider

Interesses: lekker eten en leuke dingen doen met vrienden en familie.

Ik werk bij de AMO omdat ik tijdens mijn stage heb gemerkt dat ik het erg leuk en interessant vind om kinderen verder te laten ontwikkelen door actief bezig te zijn. Zelf haal ik veel plezier uit het werken met deze doelgroep, omdat ik veel blije gezichten en liefde terug krijg van de kinderen.

 

 

Jinse Lemmens

Jinse Lemmens

Begeleider

Interesses: voetbal en tennis.

Ik werk bij AMO omdat ik het leuk vind om met kinderen te werken, dit in combinatie met de diverse activiteiten die worden aangeboden. En altijd leuk om kinderen met een glimlach weer thuis af de zetten.

 

 

 

Floortje de Bruijn

Floortje de Bruijn

Begeleider

 

Interesses: Voetballen, muziek maken, skiën en uitstapjes

Ik werk bij de AMO omdat ik energie krijg van de kinderen/jongeren en het ook erg leuk vindt om met deze doelgroep te werken. Door mijn stage op de Bodde heb ik veel kinderen/jongeren een jaar lang gymles gegeven, daarom leek het me wel supertof om de kinderen/jongeren een keer in een andere situatie mee te maken dan de gymzaal. De AMO organiseert veel verschillende activiteiten waar ik de kinderen op een andere manier meemaak. Elke dag is anders en dat maakt het werk leuk en uitdagend!

 

Kantoor personeel

Monique Ijpelaar

Monique Ijpelaar

Zorgbemiddelaar

 
Interesses: mijn gezin, gezelligheid samen met familie & vrienden. Tennis en zaalvoetbal.
 
Ik werk bij AMO omdat ik het fijn vind dat door mijn bemiddeling (dmv contact gemeentes en andere derden), de kinderen van de AMO een goede dagbesteding hebben waarmee ze zichzelf kunnen ontwikkelen.
Paul van Laere

Paul van Laere

Planning

Interesses: Skiën

Ik werk bij AMO omdat ik dit goed kan combineren met de afronding van mijn studie en als planner. Daarnaast werk ik in een jong en gezellig team dat zorgt voor veel afwisseling.

 

Kristel Kloprogge

Kristel Kloprogge

Zorgteam/aanmeldingen

Interesses: Geschiedenis, talen, muziek en natuurlijk: werken met mensen.

Ik werk bij AMO, omdat ik er altijd veel plezier in heb gehad om de kinderen te begeleiden in combinatie met onze activiteiten. Door de combinatiefunctie die ik nu heb, krijg ik ook meer te maken met het contact met ouders, de gemeenten, andere zorginstanties en houd ik me meer bezig met theorieën binnen de zorg. Dit is heel leerzaam en zorgt voor afwisselend werk.