Het AMO Team

Initatiefnemers + beleid

Alexander van den Akker

Alexander van den Akker

Directie

Interesses: Tennis, muziek en onze kinderen.

Ik werk erg graag en haal veel voldoening uit het werken met de kinderen van AMO. Niet alles is vanzelfsprekend en standaard en dat maakt het een uitdaging voor mij om toch het maximale uit een kind te halen. De combinatie van plezier en ontwikkeling staan voor mij bovenaan en maakt AMO wat mij betreft uniek. Ik hoop dat we nog veel kinderen volgens het concept van AMO kunnen begeleiden.

Karlijn van den Akker

Karlijn van den Akker

Directie

Interesses: lekker eten, gezelligheid en onze lieve kindjes

Ik werk bij AMO omdat we kinderen, door onze begeleiding, een zinvolle dagbesteding kunnen bieden. Tijdens de begeleiding werken wij in een vertrouwde omgeving samen met hen aan hun eigen persoonlijke doelen. Dit geeft mij een goed gevoel omdat ik de kinderen hierdoor in positieve zin zie groeien.

Begeleiders

Danny van der Krabben

Danny van der Krabben

Begeleider

Interesses: Voetbal

Ik werk voor AMO omdat ik een uitdaging vind om met deze doelgroep te werken. Ik vind het geweldig om middels activiteiten competenties te versterken bij deze doelgroep.

Thijs Snoeren

Thijs Snoeren

Begeleider

Interesses: Voetbal

Ik werk bij AMO omdat de doelgroep mij enorm aanspreekt waarbij ik mijn affiniteit met sporten kan combineren.

Roy van Nunen

Roy van Nunen

Begeleider

Interesses: Voetbal en gezellig met vrienden een drankje doen (op zijn tijd).

Ik werk bij de AMO omdat ik het erg leuk vind om met kinderen te werken, te sporten en andere activiteiten te doen. Omdat er elke dag nieuwe uitdagingen zijn en niet een dag dezelfde is als een andere.

Sebastiaan Heine

Sebastiaan Heine

Begeleider

Interesses: Voetbal, fitness, reizen en familie.

Ik werk bij AMO omdat het super is om samen met kinderen te werken en ze extra aandacht te geven bij de dingen waar ze ondersteuning bij nodig hebben.

Bobbie Brocken

Begeleider & aanmeldfunctionaris

Interesses: Sport en alles over de tweede wereldoorlog.

Ik werk bij AMO omdat: wie wil er nou niet sporten en leren tegelijk?! Buiten het feit dat ik het leuk vind om anderen iets te leren, vind ik het ook leuk om zelf wat te leren. Dit alles kan AMO mij bieden.

Christel van Gorp

Christel van Gorp

Begeleider

Interesses: Actief bezig zijn.

Ik werk bij AMO omdat ik bij AMO de ruimte krijg om samen met de kinderen te kijken naar wat wel kan in plaats van wat niet kan.

Marloes Klaassen

Marloes Klaassen

Begeleider

Opleiding: Pedagogiek

Interesses: Spelletjes spelen, uit eten gaan en piano spelen.

Ik werk bij AMO omdat ik met dit werk de ruimte krijg om mijn steentje bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van de kinderen. De werkwijze van spelend leren spreekt mij daarin erg aan. Samen kijken we naar mogelijkheden in plaats van obstakels.

Yves van Seeters

Yves van Seeters

Begeleider

Opleiding: Sport en bewegen

Interesses: voetbal en fitness

Ik werk bij AMO omdat ik graag bijdraag aan een zinvolle, leuke en sportieve dagbesteding voor kinderen. Iedereen heeft een uitlaatklep nodig en de Amo biedt dit op verschillende manieren aan. Kinderen hebben keuze uit diverse activiteiten dus er is voor ieder wat wils.

Cas Hendriks

Cas Hendriks

Begeleider

Opleiding: Health and social work

Interesses: Voetbal en reizen

Ik werk bij amo omdat ik de doelgroep die bij de Amo komt erg leuk vind om mee te werken en elke dag de leerdoelen te verbeteren. Het is leuk om de deelnemers week voor week te zien groeien in hun ontwikkelingen. Het is fijn om de kinderen vrolijk en actief mee te zien doen aan de activiteiten. Dit geeft me elke dag weer een goed gevoel. Samen met mijn gezellige collega’s proberen het elke dag een beetje beter te doen.

Jules Swaak

Jules Swaak

Begeleider

Opleiding: Pedagogische wetenschappen

Interesses: Voetbal, uitstapjes doen met vrienden en reizen

Ik werk bij AMO omdat mijn stage mij zo goed is bevallen, dat ik ben gebleven om te werken. Ik vind het leuk om kinderen te helpen en actief bezig te zijn. Wanneer de kinderen met een lach rondlopen geeft dit mij veel positieve energie. Daarnaast past mijn studie ook goed bij dit werk.

India Zwijsen

India Zwijsen

Begeleider

Opleiding: Gespecialiseerd pedagogisch medewerkster

Interesses: Volleybal, familie en logistiek

Ik werk bij AMO omdat de combinatie van verschillende activiteiten en de uiteenlopende doelgroep het heel erg leuk maakt om bij de Amo te werken. Tijdens het ophalen en wegbrengen van de kinderen is er ook tijd om de kinderen beter te leren kennen. Verder leer ik elke dag iets nieuws door het out of de box denken van de kinderen. 

Gwen Chabot

Gwen Chabot

Begeleider

Opleiding: Pedagogiek.

Interesses: Reizen, Engeland, Dagjes uit, Shoppen en Leuke dingen doen met vrienden & familie.

Ik werk bij AMO, omdat de werkwijze van de organisatie mij erg bevalt. Het spelenderwijs bevorderen van de ontwikkeling van de kinderen spreekt mij erg aan. Elk kind is uniek en hier wordt bij AMO erg goed op ingespeeld. Ik werk erg graag met deze doelgroep. Het werk geeft mij voldoende uitdaging en de kinderen geven mij energie. Geen dag is hetzelfde en dat vind ik fantastisch!

Mike van Huigevoort

Mike van Huigevoort

Begeleider

Opleiding: Sport en Bewegen

Interesses:voetballen, uiteten gaan, leuke dingen, zoals dagjes weg met mijn vriendin of met vrienden.

Ik werk bij AMO omdat ik het elke keer weer een feestje vind en er een feestje van maak om met de kinderen en jong volwassene op een actieve/sportieve manier aan hun doelen te werken.  

Sanne de Kort

Sanne de Kort

Begeleider + Zorgteam medewerker

Opleiding: Pedagogiek
Interesses: Leuke dingen doen met familie en vrienden. 

Ik werk bij AMO omdat ik het een leuke uitdaging vind om kinderen te ondersteunen bij het ontwikkelen en leren van nieuwe vaardigheden. Het leuke van AMO vind ik dat de begeleiding op een speelse en actieve manier wordt aangeboden. Elk kind kan op zijn of haar manier meedoen aan een van de vele activiteiten. De brede doelgroep van AMO zorgt ervoor dat elke dag anders is en ik ook kan blijven leren van de kinderen.

Lynn Rijkse

Lynn Rijkse

Begeleider

Opleiding: Pedagogiek

Interesses: Hardlopen, mountainbiken en spelletjes spelen

Ik loop stage bij AMO op de woensdag en donderdag. De doelgroep interesseert mij en ik vind het belangrijk om te kijken wat het kind nodig heeft, te kijken vanuit het kind en daar flexibel mee om te gaan. Ik vind het mooi om te zien dat kinderen elkaar helpen en daar haal ik veel energie uit.

Koen Schreurs

Koen Schreurs

Begeleider

Interesses: voetbal, fitness, vrienden, uitgaan
Ik werk bij amo omdat de doelgroep kinderen mij erg aanspreekt. Ik vind het leuk om actief bezig te zijn en ze nieuwe dingen te leren. De amo bied veel mogelijkheden en vind het leuk om te zien hoe kinderen vooruit gang boeken.
Djurre Verschut

Djurre Verschut

Begeleider

Interesses: Voetballen, skiën en uitgaan

Ik werk bij AMO omdat ik het leuk vind om te werken met kinderen en als de kinderen plezier hebben bij de activiteiten die ze bij de AMO doen is dat helemaal leuk om te zien. Ook is het fijn om vaak buiten te werken en om zelf ook nog sportief bezig te zijn.

Floortje de Bruijn

Floortje de Bruijn

Begeleider

Opleiding: Sport en bewegen, uitstroomrichting bewegingsagoog.

Interesses: Voetballen, muziek maken, skiën en uitstapjes

Ik werk bij de AMO omdat ik energie krijg van de kinderen/jongeren en het ook erg leuk vind om met deze doelgroep te werken. Door mijn stage op de Bodde heb ik veel kinderen/jongeren een jaar lang gymles gegeven, daarom leek het me wel super tof om de kinderen/jongeren een keer in een andere situatie mee te maken dan de gymzaal. De AMO organiseert veel verschillende activiteiten waar ik de kinderen op een andere manier meemaak. Elke dag is anders en dat maakt het werk leuk en uitdagend!

Jinse Lemmens

Jinse Lemmens

Begeleider

 

Interesses: voetbal, padel, auto’s, reizen en uitstapjes met vrienden

 

Ik werk bij de AMO omdat ik het een interessante doelgroep vind om mee te werken en daarnaast leuk om kinderen (nieuwe) dingen te leren. Het geeft mij veel voldoening om de kinderen thuis af te zetten met een glimlach op het gezicht. Daarnaast hebben we een jong en gezellig team wat mijn werk elke keer anders en leuker maakt.

 

 

Roos Haas

Roos Haas

Begeleider

Opleiding: Social Work

Interesses: hockey, uit eten, reizen

Ik werk bij AMO omdat ik het een mooi concept vind dat kinderen spelenderwijs kunnen werken aan doelen. Graag draag ik mijn steentje bij om voor de kinderen een fijne plek te creëren waarbij plezier, veiligheid en ontwikkeling centraal staan.

Maartje van der Velden

Maartje van der Velden

Begeleider

Yasmijn Voschezang

Yasmijn Voschezang

Begeleider

Opleiding: social work (2e jaar)

Interesses: leuke dingen doen met vriendinnen, shoppen, sporten, reizen.

Ik loop stage bij de AMO, omdat de doelgroep mij erg aanspreekt en ik graag een steentje wil bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen. Op een creatieve en sportieve manier met de kinderen aan hun doelen werken vind ik een erg fijne manier van werken en een mooie uitdaging voor mezelf. 

Kantoor personeel
Monique Ijpelaar

Monique Ijpelaar

Zorgbemiddelaar

Interesses: mijn gezin, gezelligheid samen met familie & vrienden. Tennis en zaalvoetbal.

Ik werk bij AMO omdat ik het fijn vind dat door mijn bemiddeling (dmv contact gemeentes en andere derden), de kinderen van de AMO een goede dagbesteding hebben waarmee ze zichzelf kunnen ontwikkelen.

Paul van Laere

Paul van Laere

Planning

Interesses: Skiën

Ik werk bij AMO omdat ik dit goed kan combineren met de afronding van mijn studie en als planner. Daarnaast werk ik in een jong en gezellig team dat zorgt voor veel afwisseling.

Nancy Slaats

Nancy Slaats

Medewerker Cliëntenadministratie

Opleiding: MEAO

Interesses: wandelen met de hond, voetbal kijken, yoga.

Ik werk bij AMO omdat ik het fijn vindt om alles administratief goed geregeld te hebben zodat de kinderen kunnen deelnemen bij AMO.

Celine Sonje

Celine Sonje

Medewerker Zorgteam

Opleiding: Sociaal Pedagogisch Hulpverlener

Interesses: Winkelen, uit eten gaan, spelletjes spelen.

Ik werk bij AMO omdat dit goed aansluit bij mijn afgeronde opleiding. Ik vind het leuk dat mijn werkzaamheden uitdagend en afwisselend zijn. De combinatie van contact met kinderen en ouders/verzorgers spreekt mij erg aan.